Hofjesconcerten Haarlem

Door Clary | 11-06-2022 | Haarlem, Optreden

Op 25 juni 2022 neemt Kuzola deel aan de Hofjesconcerten in Haarlem. Het Korenlint in september kenden we al, maar optreden in de hofjes is nieuw voor ons.
Kuzola treedt op
om 13:00 uur in het Hofje van Loo, Barrevoetestraat 7 A, 2011 WL Haarlem en
om 14:30 uur in het Frans Loenen hofje, Witte Herenstraat 24 K, 2011 NW Haarlem.
We kijken er naar uit. 🙂
Wilt u een gezellige, muzikale dag hebben, kom dan op deze zaterdag naar Haarlem!

Onderstaande info komt van hun site https://www.koorbiennale.nl/hofjesconcerten#

Fringeconcertjes in de Haarlemse Hofjes
De befaamde  en geliefde Hofjesconcerten zijn natuurlijk ook weer onderdeel van The Big Sing. Hofjesconcerten zijn inmiddels een begrip bij bezoekers en favoriet bij de vele amateurkoren/ensembles in Haarlem en ver daarbuiten. De dag waarop vocale amateurkoren/-ensembles uit het hele land zich te laten horen in de Haarlemse Hofjes. Deze prachtige, groene monumenten in het centrum van Haarlem stad creëren door hun rustieke ambiance een unieke sfeer voor bezoekers én zangers. In uiteenlopende concerten komen diverse muziekgenres aan bod, van weemoedige smartlappen en shantyliederen tot wereldmuziek en van eigentijdse popsongs tot middeleeuwse gezangen.

Terug