Optredens 2021 t/m 2025

2023

Inmiddels is het al een traditie, Kuzola treed in de Foyer van het Kennemer Theater op als er een Afrikaanse optreden is. Dit keer de African Mama’s met Graceland op 9 februari. Wij warmen het publiek voor de voorstelling op en na het optreden ontstaat er vaak een waar feestje waarbij we met de artiesten een aantal heerlijke liedjes zingen. Inmiddels kennen we elkaar een beetje.

10 jaar geleden zongen we ook al eens voor hen, het Vrouwen Contact uit Opdam. Speciaal voor hun 20 jarig bestaan zongen we 18 Januari de sterren van de hemel. Over hard werken, de moeders, sterke vrouwen, families en alles wat ons vrouwen verbind.

2022

Een feestje met de vluchtelingen op de boot in Velsen-Noord.
Wij waren uitgenodigd om op dinsdag 20 december een optreden te verzorgen voor de mensen die daar verbleven. Nog nooit zijn wij zo als echte filmsterren ingehaald. Wat een dynamiek en een feestje. Samen zingen, muziek maken en even alles om ons heen vergeten.

Laag over laag was het advies, 9 december trotseerden wij de koude bij het optreden op de Kerstmarkt in Haarlem.
Onder de Bavo zongen we over licht en vrede. En speciaal voor deze gelegenheid Stille nag in het Engels, Xhosa en Zuid Afrikaans

Op 9 september kon eindelijk weer het Korenlint in Haarlem worden gehouden.
Wat was het weer een feest!
Het eerste optreden van Kuzola was in de Molen van Adriaan. Bijzondere locatie, mooie akoestiek.
Het tweede was in het Stedelijk Gymnasium, dat kenden we nog van een vorige keer.
Heerlijk optreden, fijne interactie met publiek en na afloop zelfs een staande ovatie!
Wat wil een mens nog meer?

De Hofjesconcerten in Haarlem op 25 juni waren nieuw voor Kuzola, en wat was het leuk!! Tegen de tijd dat wij gingen optreden, begon de zon ook nog te schijnen. 🙂
Leuke reacties ontvangen en zelf hadden we er natuurlijk ook veel plezier in.
We houden ons aanbevolen voor de Hofjesconcerten voor volgend jaar!

Op 10 mei heeft Kuzola opgetreden tijdens de Afrikaanse week in Rigtershof in Grootebroek. Zowel bewoners als personeel waren enthousiast. En wij natuurlijk ook!

10 april. Wat was het weer leuk! Heerlijk opgetreden tijdens de Korenroute Heemskerk. Het zonnetje erbij, dus veel fietsers die afstapten.
Wat hebben we dat gemist de afgelopen covid-periode!
En het publiek was ook al zo enthousiast!
Omdat er 2 koren waren uitgevallen vanwege diezelfde covid, werd ons gevraagd om wat langer te zingen. Uiteindelijk werd dat 3 x ruim 30 minuten.

2021

Kuzola werd blij verrast door de uitnodiging om mee te werken aan het nieuwe tv-programma Dino’s Bezorg Service in maart 2021.
Door alle coronamaatregelen werden in de openlucht in de Zee van Staal in Wijk aan Zee wat nummers ten gehore gebracht, waarvan fragmenten werden verwerkt in de show. De uitzending was op 22 april 2021.
Wat was het weer fijn om na zoveel maanden elkaar weer te zien en samen te zingen!!