Foto’s en filmpjes

 Als u niet direct de foto’s of video’s ziet: geen nood – het programma heeft eventjes tijd nodig om ze te downloaden 😉
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Blij verrast werd Kuzola met het verzoek om in maart 2021 mee te werken aan de opnames voor Dino’s Bezorg Service in Wijk aan Zee. Het was zoooo goed om elkaar weer te zien en samen te zingen na die lange coronamaanden. Ook het zonnetje werkte mee en we genoten met volle teugen.
Indrukwekkend… dat was de herdenkingsdienst op Duinrust op 22 december 2019. Voor onszelf, de sprekers en de aanwezigen.
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider
Voorafgaand aan het optreden van de African Mamas op 19 oktober 2019 trad Kuzola op in de foyer van het Kennemer Theater om het publiek alvast in Afrikaanse sferen te brengen. Daarna genoten we nog meer van de Mamas zelf.
Naar het korenlint op 8 april 2018 in Heemskerk hadden we de Zuid-Afrikaanse sfeer van onze reis meegenomen. Heerlijk gezongen en het publiek was vol lof.
In Zwelihle waren de leden van The Legacy Choir blij verrast toen Kuzola in hun taal begon te zingen. Daarna werd het een heerlijke uitwisseling van liederen en samen zingen. Andisiwe van Save us all (nu: Isibane se Afrika) vergezelde ons tot het eind van de reis.
Bij Uthando in Khayelitsha, Kaapstad kregen we een hartverwarmend welkom in de Isikhokelo Primary School. Alle kinderen waren erbij!
Zingen met de kinderen van de Zama Ballet School, Gugulethu. Zooo ontroerend….

 

Zingen en dansen op de Waterfront in Kaapstad met Save Us all de Major Voices, die we eerder bij Uthando ontmoet hebben.

 

Klik hier voor de video’s van het samen zingen met Save Us All en de Major Voices
 
previous arrow
next arrow
Slider
Foto-impressie van ons optreden tijdens Internationale Vrouwendag op 8 maart 2017 in De Stek in Velsen-Noord

Ons optreden tijdens het Korenlint Haarlem op 12 september 2015 was weer een succes!! Deze opnames zijn gemaakt in de Van Beinumzaal in Philharmonie. Met dank aan Videogroep De Dwarsligger uit IJmuiden. Compilatie (4:30 min.)

En als jullie willen weten hoe ons hele optreden in de Philharmanie eruit zag, kan dat door deze video aan te klikken.  (23 min.)
Op 20 april 2013 nam een groot aantal Kuzola-leden deel aan De dag van het Afrikaanse lied. Hier kwamen verschillende leden voor Afrikaanse koren uit heel Nederland bij elkaar. (12 min.)
previous arrow
next arrow
Slider
Een aantal foto’s van ons optreden in het Kennemer Theater op 30 mei 2013