Optredens 2011 t/m 2015

2015

Het optreden op de dag voor Kerstmis voor de asielzoekers die in de Koepel en Haarlem verblijven, was indrukwekkend en eindigde in een feestje. Kuzola werd aan het eind door hen toegezongen met een “Dank je wel, asjeblieft, graag gedaan”-lied.
Toiny had meerdere stuks percussie meegenomen en daarvan werd later dankbaar gebruik gemaakt door enige getalenteerde vluchtelingen. Zij speelden, wij dansten.

Op zondag 8 november 2015 waren we te gast in het Banjearthuis bij de Noord-Hollandse vrijwilligers van het Nivon in Wijk aan Zee. Leuke reacties ontvangen!

Op 19 september zongen we bij het eerste “Vrijburcht Korenfestival” in Heemskerk. Heerlijk om zulke positieve reacties te ontvangen, en zeker die van Cees Brugman (zie het tabblad Recensies).

Zaterdag 12 september 2015 traden we op tijdens het Korenlint in Haarlem.
Vele leuke, positieve reacties gehad. Videopgroep de Dwarsligger heeft een prachtige video gemaakt; kijk hiervoor op het tabblad Foto’s – filmpjes.

Zondag 28 juni 2015 namen we deel aan het Jutterspad in Wijk aan zee. In de tuin van een van de huizen aan de Zeecroft hebben we 2x 3 kwartier gezongen. Veel positieve reacties ontvangen. Zeker ook van de Zuid-Afrikaanse gasten in het publiek, die menig lied meezongen!

Op 22 maart 2015 traden we wederom op in de Rijper Eilanden. Nu als deelnemers aan het ReMix-korenfestival. Leuke en lovende reacties ontvangen in een nostalgische omgeving.
Paulien is met vlag en wimpel geslaagd als “spreekstalmeester”.

Het eerste optreden is een feit. We traden op 11 januari 2015 op in het Thaliatheater in IJmuiden in de middag/avond op voor de stichting NeMaTo (Nelson Mandela Township).
Het was een mooie, onderhoudende middag waaraan meerdere koren, bands en dansgroepen acte de presence gaven.

2014

Op zondagmiddag 7 december traden we op in het Kennemer Theater ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum. De verschillende betekenissen van passie kwamen aan bod, met bijbehorende songs.
Het was weer een feest!!

Zaterdag 13 september zongen wij tijdens het korenlint in Haarlem. Vooral aan het tweede optreden bewaren we goede herinneringen.

Met veel plezier traden we dinsdag 26 augustus we op in De Rijper Eilanden voor de gasten en begeleiders van Mensen voor Mensen. Een succes op alle fronten!

2013

Op 31 mei 2013 gaven we een concert in het Kennemer Theater. Vele lovende reacties!

In Heemskerk hebben we op 8 maart acte de présance gegeven ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag. Toiny gaf ’s middags enkele goedbezochte workshops en ’s avonds trad het koor op voor een enthousiast publiek.

2012

Zaterdag 8 september zongen we in Hoofddorp bij de opening van de Wereldwinkel aldaar. Een leuke ervaring!

Zondag 6 mei traden we op in de Koningskerk te Watergraafsmeer tijdens een groots jubileumconcert van The Revivals. Een feest!

Vrijdag 16 april hebben we in Sonnevanck in Wijk aan Zee gezongen, een heerlijk ongedwongen sfeer daar.

Op donderdag 8 maart zijn we gevraagd op de Vrouwendag die gehouden werd in Heemskerk, waar we weer met plezier gezongen hebben.

Kuzola heeft op vrijdag 27 januari een concert in de Wijcker Swaen gegeven, te Beverwijk.
En wat een succes was het concert voor ons en voor het publiek!

Op zaterdag 14 januari hebben we in PARADISO gezongen, kort maar krachtig!

2011

Zondag 30 oktober
Hebben we ’s middags een optreden in Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest t.b.v. een weeshuis in Kenia.

Woensdag 12 oktober
Optreden in Obdam bij Vrouwenkontakt Dorpshuis “de Brink” Dorpsstraat 155, 1713 HE Obdam, aanvang 20.00 (een besloten bijeenkomst).

Zaterdag 2 juli
Deelgenomen aan het korenfestival Zingen aan/op de Zaan met diverse optredens op verschillende locaties.

Zaterdag 4 juni
Een optreden bij een 25-jarig huwelijksfeest in de Morgensterkerk aan de Vrijburglaan in Heemskerk; (besloten bijeenkomst).

Zaterdag 14 mei
Voorprogramma van African Mama’s, Kennemer Theater Beverwijk.

Zondag 3 april
Gezongen tijdens voorjaarsconcert van 14.00 tot 16.00 in de Evangelische Broedergemeente in Haarlem aan de Parklaan. Het was wederom een fantastische middag!