Sponsoring

Wilt u Kuzola sponsoren?

Wordt u ook altijd blij als u energie krijgt bij het horen en zien van onze Afrikaanse zang en dans?
Ons koor Kuzola kan altijd wat financiële hulp gebruiken, bijv. voor de bekostiging van de repetitieruimte, ondersteuning van onze eigen projecten in Zuid-Afrika, of voor een eventuele studiereis daarnaar toe.
Wilt u ons steunen? Dat kan door het door u gewenste bedrag over te maken naar NL25 INGB 0004 6736 12 t..n.v. Kuzola, o.v.v. Sponsoring.
Wilt u via uw bedrijf sponsoren, stuurt u dan even een bericht naar onze penningmeester. Zij maakt dan de kwitantie voor uw boekhouding.
Onze muzikale dank is groot 🙏 🎶

Steun Kuzola door Sponsorkliks

U kunt Kuzola steunen door uw online inkopen via Sponsorkliks te doen. Voor elke aankoop die op deze manier wordt gedaan, ontvangt Kuzola een klein percentage. En vele kleintjes maken één grote.
Het kost u helemaal niets. U hoeft alleen maar hier te klikken en daarna het bedrijf te selecteren waar u iets wilt bestellen. Het zijn niet de eerste de besten die hieraan meewerken, o.a. HEMA, Cool Blue, MediaMarkt, Bol.com, Centre Parcs, Thuisbezorgd.nl, Blokker en Action en nog veel meer. Zelfs de Nederlandse Loterij (Staatsloterij, Lotto en Toto) en Ali Express doen mee, en er komen steeds nieuwe bedrijven bij.
Dus als u iets online wilt bestellen, doe het dan via onze site. Kuzola kan uw steun heel goed gebruiken.
Onze hartelijke dank.


Weer een bijdrage voor de Stichting Isibane se Afrika, Uthando en IThemba Youth Choir in Khayelitsha

In oktober 2023 is er weer een sponsorbedrag vanuit de Goede-doelepot naar Uthando in Khayelitsha gegaan, een bedrag voor Uthando zelf, een gedeelte voor ons zusterkoren Isibane se Afrika en IThemba Youth Choir.

Isibane se Afrika

IThemba Youth Choir

James Fernie doet geweldig werk voor Uthando. Deze organisatie is in 2023 weer uitgeroepen tot de “Best for Meaningful Connections Responsible Tourism Partnership Awards!” 🏆
James is nog steeds bereid om voor Kuzola de bijdragen door te spelen naar de door ons beoogde doelen.
Mocht u meer willen weten over Uthando, dan hoeft u alleen maar deze link te volgen: Uthando

Door Elli Bodewes, 8 april 2021

Tijdens onze koorreis naar Zuid-Afrika in 2018 hebben we gezongen met meerdere lokale koren. Vooral met het koor Isibane se Afrika (v/h Save us all) uit Khayelitsha en hun koorleidster Andisiwe Mbunje hebben we nauwe banden aangeknoopt.
Dit resulteerde o.a. in een sponsoring voor de scholing van een koorlid van Isibane. De eerste heeft inmiddels haar opleiding met succes afgerond en heeft een baan gevonden. Het tweede koorlid was ook al aan een opleiding begonnen, maar toen kwam corona….

Gelukkig heeft Kuzola een Goede-Doelenpot. Daaruit en door donaties van onze leden hebben we vorig jaar maandelijks een bijdrage kunnen geven voor ontsmettingsmiddelen en voedsel. Met ontzettend veel dank aan James Fernie van Uthando – een geweldige charitatieve organisatie – die belangeloos bemiddelt tussen Kuzola en Isibane.
Voor de komende 8 maanden is het ook weer gelukt een flink bedrag naar Zuid-Afrika te sturen.

De helft daarvan € 800,- komt uit onze Goede-Doelenpot; de andere helft: € 815,- door extra donaties van velen.

Het koor van Andisiwe is inmiddels een stevige stichting geworden: Stichting Isibane se Afrika. Zij beheren niet alleen meer het koor, maar ook Het Centrum in hun wijk, waar naast zingen een aantal projecten van de grond kwamen, zoals het Plastic Project.

Maar toen de covid-lockdown hen genadeloos trof, omdat er geen toeristen meer konden komen waar zij normaliter hun inkomen aan dankten, is er het Soepkeuken project gestart. Zij voorzien ongelooflijk veel mensen dagelijks van een maaltijd!

Dankzij onze steun is de garantie voor voortzetting weer groter geworden.

James Fernie , waar overigens ook speciaal een bedrag voor is gedoneerd, zal weer zorg dragen voor de maandelijkse overdracht aan Isibane, met dank aan hem dus.