SponsorKliks uitleg

Met SponsorKliks kunt u zelf een financiële bijdrage leveren aan Vereniging Afrikaanse Zanggroep Kuzola, zonder dat het u een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Kuzola ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, HEMA, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Vereniging Afrikaanse Zanggroep Kuzola.
En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u Vereniging Afrikaanse Zanggroep Kuzola ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van Vereniging Afrikaanse Zanggroep Kuzola. Voor u een kleine moeite, voor Kuzola zijn het directe inkomsten. U kunt hiervoor klikken op de banner op onze website, de link in een whatsappgroep of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Vereniging Afrikaanse Zanggroep Kuzola. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Kuzola hier direct van!

Let op: GEEN commissie op BOEKEN

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

5% korting op pretparken, musea en dierentuinen voor jou!
Kopen via SponsorKliks levert ons dus geld op maar kan u ook geld besparen.
Gebruik de code SPONSORKLIKS5 als u kaartjes koopt bij Tiqets en u ontvangt 5% korting, daarnaast betaalt Tiqets ook 5% commissie.
De kortingscode is minstens geldig tot 31 december 2024

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Vereniging Afrikaanse Zanggroep Kuzola weet wie er iets besteld heeft, u hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Vereniging Afrikaanse Zanggroep Kuzola is bedoeld. Dat weten ze omdat u via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die u bij Bol doet, levert Kuzola niets op.