Optredens 2005 t/m 2010

2010

11 december zijn we uitgenodigd door Amnesty International, afd. Heemskerk, om op de dag van de Mensenrechten in Heemskerk te komen zingen. Een mooie indrukwekkende bijeenkomst.

16 oktober is in Café de Zon in Wijk aan Zee een koren-festival meegedaan.

12 september hebben we meegedaan aan het Korenlint in Haarlem. Dit keer hebben we in het gebouw van Zang en vriendschap gezongen en in de Blauwe Zaal van Philharmonie.
In onze repetitieruimte van de school hebben we mét de leerlingen en vóór de leerlingen en hun ouders en natuurlijk de leerkrachten mogen zingen, wat erg gewaardeerd werd.

We hebben 6 juli bij een medekoorlid in de hal van Heliomare in Wijk aan zee, gezongen, wat een totale verrassing voor haar was.

Op 4 juli heeft Kuzola meegezongen bij de Evangelische Broedergemeente te Haarlem om mee te werken aan een gezamenlijk concert. De opbrengst van dit concert is ten bate van de renovatie van het kerkgebouw. Met heel veel plezier hebben we hieraan meegewerkt.

26 juni is er in Velsen-Noord een Dorpsfeest waar we uitgenodigd zijn om ons repertoire om 15.30 uur ten gehore te brengen.

Op de vrouwendag in Heemskerk op 8 maart hebben wij onze stem laten horen. We hebben met alle vrouwen samen gezongen en gedanst. Een groot succes!

19 en 20 februari was in het Kennemer theater in Beverwijk de musical Amandla Mandela en daar hebben wij het publiek alvast in Afrikaanse stemming gebracht. Ontzettend leuk was het dat mensen van de ‘cast’ kwamen luisteren en liedjes van thuis hoorde. De volgende avond hebben we een muzikale ontmoeting gehad en dat was een bijzondere ervaring.

2009

Op 22 december traden we op bij de SBS Parade in Beverwijk op een open wagen, samen met een djembé groep van het Centrum voor de Kunsten. Een speciale situatie en een sfeervolle gelegenheid.

13 december hebben we samen gezongen met de band  van Toiny in het Witte Theater te IJmuiden.

13 september waren er twee optredens in het kader van Korenlint Haarlem en de jaarlijkse Monumenten dagen. Deze optredens werden voor het eerst zonder dirigent gedaan. Eén optreden in de blauwe zaal van de Philharmonie en het tweede optreden in de Evangelische Broedergemeente aan de Parklaan.

5 september een optreden en workshop op een besloten feest in Velsen-Noord.

28 maart 2009 presenteert KUZOLA zich samen met het gelegenheidskoor aan Tourdion, een koor uit Castricum.

8 maart trad het koor op tijdens de viering van de Internationale Vrouwendag in buurtcentrum de Schuilhoek te Heemskerk.

2008

30 november heeft het koor opgetreden bij de boekpresentatie van Stichting Afrika, een dorp. Dit vond plaats in de Nozem en de Non te Heemskerk. De schrijfster Edna Muhrawa uit Zimbabwe waande zich thuis toen ze met gesloten ogen naar het koor luisterde.

KUZOLA zong tijdens de opening van “HANNEKE” ontspanning en verzorging, Koningstraat 23 te Beverwijk.

2 oktober een optreden ter gelegenheid van de opening van de kunsttentoonstelling “Verborgen Verhalen” van de Stichting stedenband Haarlem – Mutare, in de Grote kerk van Haarlem; de gasten uit Zimbabwe reageerden enthousiast en zongen mee met het koor.

14 september, Korenlint te Haarlem, KUZOLA trad op in de Evangelische Broedergemeente én in het gebouw van Zang en Vriendschap, Haarlem leerde de Afrikaanse klanken van het koor kennen.

In april presenteerde KUZOLA zich aan het Wormerveerse publiek, tijdens het plaatselijke korenfestival.

2005 – 2007

14 December, een optreden bij het Zondagmiddagpodium in Paviljoen Westerhout Beverwijk, KUZOLA bracht een middagprogramma samen met percussieband van Keita.

Op de kerstmarkt van Beverwijk, bij de kraam van de stichting Afrika, een dorp, zong KUZOLA om het goede doel te steunen.

Op 29 september een bijzonder optreden in de grote kerk van Naarden Vesting in september, tijdens het festival georganiseerd door het Goois Vocaal Ensemble.

Tevens heeft KUZOLA in 2006 en 2007 opgetreden op de thuismarkt van Velsen-Noord en tijdens de korendagen in Paradiso in Amsterdam.

En heeft het koor in 2005 en 2006 een concert gegeven in de Noorderkerk te Velsen-Noord.