Kuzola's bijdrage aan nieuw tv-programma ‘Dino’s Bezorg Service ‘

Door Clary | 10-04-2021 | Optreden, TV-opnames, Wijk aan Zee

door Sindy Peters

Uitzending donderdag 22 april om 21.30 uur op NPO 1

Onlangs werd Kuzola benaderd door de makers van een nieuw televisieprogramma met Jandino Asporaat: Dino’s Bezorg Service. Een programma waarbij Jandino in elke aflevering een ander klein dorp bezoekt en daar op zoek gaat naar bijzondere mensen en initiatieven.

Aangezien Kuzola, met een deel van ons koor, in december een muzikale bijdrage heeft geleverd aan de ‘Wijk aan Zee Dee 2021’, een initiatief van Bert Kistjes, en de programmamakers deze terugzagen via https://sawaz.nl/wijk-aan-zee-dee-2021 waren zij zo enthousiast dat wij werden gevraagd een bijdrage te leveren aan dit nieuwe programma. Deze kans hebben wij meteen aangepakt!

En zo stond Kuzola, na wegens corona een halfjaar niet met het voltallige koor te hebben gezongen, ineens binnen 5 dagen te zingen en te dansen in het beeldenpark ‘Zee van Staal’ in Wijk aan Zee samen met Jandino. Ik ben supertrots op ons mooie koor, vol enthousiaste dames die hier meteen voor te porren waren! Het werd een ontzettend leuke en gezellige middag waarbij we natuurlijk vooral hartstikke blij waren om elkaar weer te zien en samen te mogen zingen, het was heerlijk!! Vier van ons zijn als delegatie van Kuzola afgelopen donderdagavond aanwezig geweest in de Studio in Hilversum voor de studio-opnamen. Ook dat was een bijzondere ervaring. Leuk was dat de thuisblijvers samen met vele dorpelingen via Zoom aanwezig konden zijn.

Wij nodigen iedereen uit naar de eerste uitzending op 22 april, om 21:30 uur op NPO1, te gaan kijken en te zien hoe leuk Wijk aan Zee is als kleine gemeenschap. Een dorp dat verbinding, kunst, muziek en cultuur hoog in het vaandel heeft.
Kuzola er trots op dat wij daar deel van uit mochten maken!Terug