Van machteloos gevoel naar actie

Door Clary | 19-04-2020 | Corona, Isibane se Afrika

Door de maatregelen kunnen we niet gezellig repeteren en optreden. Daarnaast horen we veel nieuws waar we niet blij van worden. We begrijpen dat het koor ‘Isibane se Afrika’, waar we ons mee verbonden voelen, een moeilijke tijd doormaakt. Door de coronamaatregelen zijn er geen toeristen en mogen zij ook niet optreden. Een groot deel van het koor verliest hiermee zijn bron van inkomsten. We besluiten een deel van onze ‘goede-doelenpot’ nú te besteden in plaats van volgend jaar tijdens onze reis. We sturen de komende maanden een bijdrage waarmee we de leden van ‘Isibane se Afrika’ ondersteunen in kosten van hun dagelijkse levensbehoeften en spullen voor hygiënemaatregelen tijdens de coronaperiode. In de township zal het nog moeilijker dan hier zijn om de benodigde 1,5 m afstand te houden. We hopen dat het virus aan hen voorbij trekt.

Terug